Αραίωμα καρπών και ανθέων καρποφόρων δέντρων: τι είναι, γιατί και πώς γίνεται;


Μάθετε τι είναι, γιατί γίνεται και με ποια μέσα εφαρμόζεται το αραίωμα των καρπών και των ανθέων στα καρποφόρα (οπωροφόρα) δέντρα!


Όλες οι απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί, που χωρίζεται στις εξής επιμέρους ενότητες:

0:41 Τι είναι το αραίωμα ανθέων και καρπών και για ποιους λόγους γίνεται;
2:00 Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του αραιώματος (της αραίωσης) των καρπών;
3:10 Πως η αναλογία φύλλων ανά καρπό επηρεάζει το τελικό μέγεθος και το βάρος του καρπού;
7:01 Ποια είναι τα μειονεκτήματα του αραιώματος (της αραίωσης) των καρπών;
8:02 Σε ποια είδη καρποφόρων (οπωροφόρων) δέντρων είναι συνήθως απαραίτητο το αραίωμα καρπών και σε ποια όχι;
8:32 Ποιος είναι ο ιδανικός χρόνος εφαρμογής του αραιώματος καρπών και από τι εξαρτάται;
10:18 Με ποια μέσα και με ποιους τρόπους γίνεται το αραίωμα ανθέων και καρπών;
10:50 Αραίωμα με το χέρι - χειρωνακτικό αραίωμα ανθέων και καρπών (πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα).
1:37 Χημικό αραίωμα ανθέων και καρπών (πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα).
13:42 Μηχανικό αραίωμα ανθέων και καρπών (πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα).


Για ακόμη περισσότερη δενδροκομική γνώση και ενημέρωση, επισκεφτείτε και εγγραφείτε στο κανάλι μου στο YouTube πατώντας εδώ!

Μοιραστείτε άμεσα αυτή την ανάρτηση με τους φίλους σας, μέσω Email, Twitter, Facebook, Pinterest ή WhatsApp, χρησιμοποιώντας ένα από τα χαρακτηριστικά εικονίδια που ακολουθούν ...

Μπορεί να σας αρέσουν αυτές οι αναρτήσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση επιπλέον πληροφοριών

Δείτε επίσης...