Η μέθοδος του ανάποδου Τ (Ταυ): Οδηγός βήμα-βήμα!
Μπόλιασμα-εμβολιασμός ελιάς, λεμονιάς, ροδιάς, πορτοκαλιάς, νεραντζιάς, μηλιάς, αχλαδιάς, ροδακινιάς, βερικοκιάς, συκιάς, καρυδιάς, αμυγδαλιάς, μάνγκο, αβοκάντο, μουσμουλιάς, κερασιάς, δαμασκηνιάς, κτλ.
Μπόλιασμα-εμβολιασμός ελιάς, λεμονιάς, ροδιάς, πορτοκαλιάς, νεραντζιάς, μηλιάς, αχλαδιάς, ροδακινιάς, βερικοκιάς, συκιάς, καρυδιάς, αμυγδαλιάς, μάνγκο, αβοκάντο, μουσμουλιάς, κερασιάς, δαμασκηνιάς, κτλ.
Δείτε την τεχνική στο βίντεο που ακολουθεί:
Για ακόμη περισσότερη δενδροκομική γνώση και ενημέρωση, επισκεφτείτε και εγγραφείτε στο κανάλι μου στο YouTube πατώντας εδώ!
Μοιραστείτε άμεσα αυτή την ανάρτηση με τους φίλους σας, μέσω Email, Twitter, Facebook, Pinterest ή WhatsApp, χρησιμοποιώντας ένα από τα χαρακτηριστικά εικονίδια που ακολουθούν ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου